Recensies

Wat zeggen anderen over Volgerlanden Uitvaartzorg?

Voor een indruk van wie ik ben en wat ik doe...

Op deze plek is plaats voor de ervaringen van mensen uit mijn omgeving, van mensen waarmee ik samenwerk en van nabestaanden die ik bij de uitvaart van hun dierbare heb mogen begeleiden.

Een recensie toevoegen
Art
03-09-2021
Nienke, bedankt ! Ondanks de verdrietige omstandigheden is het een ontzettend mooie uitvaart geweest. Inclusief het traject er naar toe en de afronding. Precies zoals wij het hadden gewild. Inclusief alle kleine details. Heel belangrijk voor ons.
Heel veel succes verder.
Joris van de Leur
27-08-2021
Op 14 augustus namen wij afscheid van onze broer, zwager en oom Lucas. Via een zorgmedewerker ontmoetten de nabestaanden Nienke Hyams. Vanaf het eerste moment was dat bijzonder. Nienke heeft de familie in dit verdrietige proces fantastisch begeleid; zij luisterde aandachtig, inventariseerde wensen en regelde alles perfect. Dankzij Nienkes begeleiding kwam er een heel bijzondere uitvaart: sereen, integer en hartverwarmend. Zo’n bijzonder afscheid helpt enorm bij het verwerken van dit grote verlies. Heel veel dank,
Joris van de Leur
Wilma, Bianca en Mariska.
12-05-2021
Wij hebben in de nacht van 15 april afscheid moeten nemen van mijn man en onze vader.
Behalve de keuze van de muziek die had hij al eerder gemaakt, mochten wij de rest zelf bepalen, doe maar wat voor jullie goed voelt gaf hij ons mee.
Dus in diezelfde nacht nog kwamen we bij de advertentie van Nienke, wat ons het meeste aansprak was de kleinschaligheid en haar aandacht voor kinderen.
Binnen een paar uur maakte we kennis met Nienke
Wat gelijk goed voelde, betrokken, lief en vol empatie.
En dit bleek ook de dagen erna, dagelijks kwam ze even langs en hielp ons met de keuzes die gemaakt moesten worden, mijn vader die thuis bleef hield ze in de gaten en altijd even tijd voor een praatje en een kopje koffie.
Voor de kleinkinderen had ze tasjes, die tasjes voor tranen genoemd zijn.
Dit is heel goed ontvangen door de kids nog steeds nu weken later worden de spulletjes nog dagelijks gebruikt.
Het leiden van de uitvaart en de reis erheen heeft Nienke heel mooi gedaan, waardoor het voor ons een onvergetelijke dag is geworden, er nu op terugkijkend hadden we niets anders willen doen.
Ik kan alleen maar aanraden om Nienke de uitvaart van je naaste te laten begeleiden.
Heel erg bedankt voor alles.
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8